Sigrid Furebotten

Velkommen til min side i Kunstklubben9


Litt om meg og min hobby
 
 
         Jeg har alltid vært glad i å tegne og male, men det er først etter kurs med Torgeir Schjølberg, Morten Gjul og Hilde Eilertsen Slettvold at jeg syns det ble sving på penslene. Alle 3 var utrolig motiverende.

Akvarell er det jeg har jobbet mest med. Det er arbeidet med VANN som er så fasienrernde, litt uforutsigbart, men utrolig spennende! Her kan resultatet bli noe helt annet enn man hadde tenkt! 

Etter et par sommerkurs på Nansenskolen ble det mye tenging. Runi Langum var lærer på tegnekurset, og det gjorde den store forskjellen. Her ble det arbeid i store format etter aktmodell. Vanskelig, frigjørende og veldig spennende.
 
I januar 2012 arrangerte klubben mixed media-kurs med Kristin Børresen. Her lærte hun oss nye teknikker med bruk av akrylfarger, overføringsbilder, eggeskall og gloss-medium. dette var nytt og spennende for oss alle, så det åpnet nye muligheter for eksperimentering. Noen eksempler er lagt ut på disse sidene, så velkommen innom. 


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 19:22

Kunne tenke meg a vise dere hvordan man maler med oil and cold wax - en helt ny mate a male pa - veldig interesant og inspirerende - fra USA men norsk.

...
14.06 | 22:54

Hei.
Ja, du kan få kjøpe bildet av meg. Jeg ringer deg i morgen. Hilsen Solveig Eidnes Moursund

...
07.05 | 14:14

Hei. Jeg har sett et bilde som du har lagd som jeg syntes var veldig fint. En skiløper i fjellet i rødt malt om kvelden. Har du dette tilsalgs?

...
08.03 | 21:05

Hei Tone.
Er intresert i 2 av bildene dine, Ugle og Saulotoppen.
Er de til salgs, eventuell pris.

...
Du liker denne siden