Historikk om KK9

Kort om KK9


                                
Kunstklubben9 ble startet den 09.09.2009 med 9 kunstinteresserte damer fra Fauske. Alle har vært mer eller mindre aktive malere/tegnere, men savnet et forum hvor vi kunne dele denne interessen. Målet med klubben var å dele kunstgleden med hverandre og vise fram det vi holder på med. Vi maler ikke sammen, men arrangerer kurs, reiser på kurs, holder utstillinger og planlegger aktiviteter som gir oss glede, inspirasjon og motivasjon.   

Våre læremestere har vært Torgeir Schjølberg, Morten Gjul, Kari R. Endresen, Hilde Eilertsen Slettvold, Kristin Børresen, Aud Rye, Helge Bjørnsen, Bjørn Bernstrøm, Lars A. Persson, Ann Larsson Dæhlin, Stig Ove Sivertsen, Bjørnulf Dyrud
Tema for kursene vi har vært på spenner fra å arbeide med dramatiske landskap i store format til frodige blomster, rennende vannpigmenter og kombinasjon av foto, bygging av struktur og maling med akrylfarger.
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 19:22

Kunne tenke meg a vise dere hvordan man maler med oil and cold wax - en helt ny mate a male pa - veldig interesant og inspirerende - fra USA men norsk.

...
14.06 | 22:54

Hei.
Ja, du kan få kjøpe bildet av meg. Jeg ringer deg i morgen. Hilsen Solveig Eidnes Moursund

...
07.05 | 14:14

Hei. Jeg har sett et bilde som du har lagd som jeg syntes var veldig fint. En skiløper i fjellet i rødt malt om kvelden. Har du dette tilsalgs?

...
08.03 | 21:05

Hei Tone.
Er intresert i 2 av bildene dine, Ugle og Saulotoppen.
Er de til salgs, eventuell pris.

...
Du liker denne siden